BIM Modelleur

Bouw de toekomst van projecten als BIM Modelleur. Leid de engineering en voorbereiding in woningbouw en utiliteitsbouw. Word de drijvende kracht achter onze BIM-groei en maak BIM vanzelfsprekend. Jouw zelfstandigheid maakt het verschil.

Wat neem jij mee?

Als BIM Modelleur kan je zelfstandig werken en heb je een passie voor 3D-ontwerp. Je bent niet bang om verantwoordelijkheid te nemen en je hebt aantoonbare ervaring met het gebruik van Revit, Navisworks en Solibri. Je bent in staat om zowel in de woningbouw als utiliteitsbouw te excelleren en je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden om je kennis met het team te delen. Je begrijpt dat BIM de toekomst van de bouwsector is en je bent vastbesloten om de leiding te nemen in het bevorderen van deze innovatieve benadering. Als BIM Modelleur maak je deel uit van een team dat gelooft in de kracht van BIM om projecten naar ongekende niveaus van efficiëntie en kwaliteit te brengen. Heb jij de passie en expertise om deze visie te verwezenlijken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Onze ideale kandidaat:

• Een afgeronde HBO/HTS Bouwkunde opleiding.
• Ervaring als BIM / Revit modelleur in de bouw is een pré.
• Bekend met softwarepakketten als Revit, Solibri en Navisworks.
• Positieve en energieke persoonlijkheid
• Het vermogen om conceptueel te denken en dit te vertalen naar de betrokken partijen (installatie, architect, constructeur, etc.) binnen het BIM team.

• In het bezit van een VCA-VOL diploma of bereid om deze te behalen.
• Woonachtig in Noord-Holland of in het bezit van rijbewijs B.

Maar wat hebben wij dan te bieden?

Wij bieden jou een boeiende en afwisselende functie in een prettige werkomgeving waarin jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling centraal staan. Naast een aantrekkelijk salaris dat past bij jouw ervaring en kennis, investeren we in jouw groei met een persoonlijk opleidingsbudget. Bij ons ben je onderdeel van een nauw samenhorig team, waar teamwork en samenwerking centraal staan. Naast het werk organiseren we regelmatig gezellige activiteiten, zodat je ons en je collega’s nog beter kunt leren kennen. Verder streven we er bij VitalSelect naar dat je op de meeste geschikte plek belandt, en daarom zetten we ons voortdurend in om dat te realiseren.

Klaar voor deze uitdaging? Als jij enthousiast bent om een cruciale rol te spelen in bouwprojecten en deel wilt uitmaken van een dynamisch team, nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Stuur je CV en motivatie, en samen bouwen we aan een succesvolle toekomst. Ook als je niet voldoet aan alle eisen van de vacature, moedigen we jou graag aan om te solliciteren als jij de functie interessant lijkt. We begrijpen dat iedereen unieke kwaliteiten en ervaringen heeft, en we zijn bereid om met je samen te werken om te ontdekken hoe jouw vaardigheden en achtergrond passen bij de mogelijkheden binnen onze organisatie.

En dan nu je arbeidsvoorwaarden:

• Een goed salaris tussen de €2.500,- en €4.500,- bruto per maand op basis van je kennis en ervaring;
• Opleidingsbudget € 1500,- per jaar;
• Een persoonlijk vervoersbudget (bijv. auto v/d zaak of NS-Business Card);
• Een vast contract, want wij weten dat vertrouwen een belangrijk gegeven is;
• Begeleiding op maat.

Meer informatie

Shaqyll Killop
06-57034478

Inlichtingen / Sollicitatie

Shaqyll Killop
06-57034478