BIM Engineer Werktuigbouwkundige Installaties

Word jij de nieuwste aanwinst van het BIM-team van VitalSelect? We zijn op zoek naar een ervaren BIM Engineer die mee gaat bouwen aan grote utiliteitsprojecten in de markt. Geïnteresseerd? Lees snel verder!

Wat neem jij mee?

VitalSelect is op zoek naar een ervaren BIM Engineer die gespecialiseerd is in het ontwerpen van werktuigbouwkundige installaties voor grote utiliteitsprojecten zoals ziekenhuizen, kantoren, onderzoekscentra en universiteiten. Als BIM Engineer ben je verantwoordelijk voor het creëren van gedetailleerde 3D-modellen van installaties en het coördineren van de samenwerking tussen verschillende disciplines binnen deze grote projecten.

Jouw rol omvat in ieder geval de volgende taken:

– Ontwerpen en modelleren van werktuigbouwkundige installaties in grote utiliteitsprojecten met behulp van BIM-software (zoals Revit, Navisworks, etc.);
– Zelfstandig uitvoeren van projecten, inclusief het opstellen van technische specificaties en berekeningen;
– Coördineren van de samenwerking met andere disciplines (elektrotechniek, bouwkunde) om clashes en conflicts te voorkomen en een optimale installatie te waarborgen voor de klant;
– Analyseren van ontwerpen en het bieden van technische ondersteuning aan het projectteam;
– Controleren en valideren van modellen en tekeningen om de kwaliteit en nauwkeurigheid te waarborgen.

Maar wat hebben wij dan te bieden?

Werk je voor VitalSelect dan heb je niet alleen collega’s bij de opdrachtgever, er staat namelijk een heel team van professionals om je heen die elke dag aan het werk zijn via VitalSelect op de diverse opdrachten van onze relaties. Die groep collega’s zie je natuurlijk niet dagelijks maar contact houden is makkelijk, niet alleen organiseren we daar borrels en bijeenkomsten voor, maar je kunt iedereen gemakkelijk bereiken via onze eigen VitalSelect App.

VitalSelect snapt dat de rol van BIM Engineer Werktuigbouwkunde er één is die veel van je gaat vragen en dat je daar voor moet worden beloond. Maar voordat we naar de cijfers gaan, willen we je eerst meenemen waar “Vitaliteit” bij VitalSelect voor staat. Jij krijgt van ons de belofte dat wij jou voorzien van uitdagende projecten, persoonlijke begeleiding, naast een persoonlijk opleidingsbudget tevens onbeperkt toegang tot Goodhabitz om jezelf te ontwikkelen, de mogelijkheid om flexibel te werken, waar nodig voorzien wij in een thuiswerkplek en korting op sporten!

En dan nu je arbeidsvoorwaarden:

* Een goed salaris tot €5000,- bruto per maand op basis van je kennis en ervaring;
* Opleidingsbudget € 1500,- per jaar;
* De mogelijkheid tot een auto of een onkostenvergoeding;
* Begeleiding op maat door Menno Markus (+31626933760)

Meer informatie

Menno Markus +31 (0) 20 – 6656430

Inlichtingen / Sollicitatie

Menno Markus +31 (0) 20 – 6656430