BIM Coördinator

Wil jij aan echt complexe utilitaire projecten gaan werken als BIM coördinator? Neem contact met ons op en wij bespreken de mogelijkheden.

Wat neem jij mee?

Als BIM Coördinator heb je een verantwoordelijke en afwisselende functie. Je bent verantwoordelijk voor de teken technische afstemming tussen de verschillende disciplines (Bouw, Werktuigbouwkunde en Elektrotechniek). Hierbij ben je eindverantwoordelijke voor het volledig coördineren en bewaken van het BIM werkproces binnen onze organisatie. Je stelt de BIM Protocollen en het BIM uitvoeringsplan op en bewaakt gedurende de ontwerpfase of er ook in lijn met deze documenten wordt gewerkt. Daarnaast richt je de werkomgeving in (BIM360) en begeleid je de modelleurs wanneer ze tegen teken technische uitdagingen aanlopen. Daarbij voer je clash-detectie sessies uit om de verschillende disciplines op elkaar af te stemmen. Daarnaast is het van belang dat je kennis hebt van Revit, BIM360, Solibri, Navisworks en andere BIM tools en zou het mooi zijn als je affiniteit hebt met het programmeren van standaard oplossingen in bijvoorbeeld Python.

Greep uit verantwoordelijkheden/werkzaamheden
• Je bent verantwoordelijk voor het controleren van de kwaliteit en bruikbaarheid van ontvangen modellen vanuit de klant en het adviseren van het tenderteam over de benodigde tijd / capaciteit om het ontvangen model op te werken.
• Je zet de standaard exports klaar in het model zodat wanneer alle modellen gereed zijn de 2D tekeningen automatisch gegenereerd kunnen worden en voldoen aan de tekenafspraken uit het BIM uitvoeringsplan.
• Je sluit aan bij het landelijk BIM overleg waarin kennis en ervaring met andere collega’s wordt gedeeld.
• Verder stem je de werkzaamheden van het BIM Team af met de manager Engineering of de manager van het Tender en Design office zodat een duidelijk overzicht wordt verkregen van de voortgang van het totale engineerings- en ontwerpproces.

Spreekt deze rol jou aan? En denk je dat je de juiste persoon bent voor deze positie? Dan gaan we graag het gesprek met je aan!

Maar wat hebben wij dan te bieden?

VitalSelect verzorgt werving voor deze vacature. Wij voeren dan ook de eerste gesprekken en tijdens dit gesprek geven we je alle informatie over de functie, de verwachtingen en de mogelijkheden. Ben je na dit gesprek nog steeds enthousiast dan zorgen we voor de juiste introductie bij onze relatie zodat je snel met de uitdagende projecten aan de slag kan. Het eerste jaar ga je via VitalSelect aan de slag. In deze periode staan wij je bij met coaching en eventuele verdere opleiding.

VitalSelect snapt dat de rol van BIM Coördinator er één is die veel van jou gaat vragen en dat je daar voor moet worden beloond. Maar voordat we naar de cijfers gaan, willen we je eerst meenemen waar “Vitaliteit” bij VitalSelect voor staat. Jij krijgt van ons de belofte dat we je voorzien van persoonlijke begeleiding en een persoonlijk opleidingsbudget. Bovendien krijg je onbeperkt toegang tot Goodhabitz om jezelf verder te ontwikkelen. Daarnaast zorgen we samen met Unica voor een goed inwerktraject en voldoende persoonlijke begeleiding om je snel thuis te laten voelen! Wij hechten veel waarde aan een gezonde balans in werk en privé. Wil je na een drukke dag werken alles van je af gooien in de sportschool, via VitalSelect krijg je korting op je abonnement!

En dan nu je arbeidsvoorwaarden:
• Een goed salaris tot € 5.500,- bruto per maand (40 uur per week) op basis van je kennis en ervaring;
• VitalSelect opleidingsbudget € 1500,- per jaar;
• Je krijgt een mobiliteitsbudget, waarmee je onder andere zou kunnen kiezen voor een moderne leaseauto om jezelf makkelijk te kunnen verplaatsen van en naar werk;
• Je ontvangt 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen;
• Hybride werken is mogelijk;
• Begeleiding op maat.

Meer informatie

Menno Markus
020-6656430
06-26933760
Menno.Markus@vitalselect,nl

Inlichtingen / Sollicitatie

Menno Markus
020-6656430
06-26933760
Menno.Markus@vitalselect,nl