Beheerstechnicus Elektrotechniek

Wil je een cruciale rol spelen toonaangevende klanten in de culturele sector en zorg je ervoor dat hun elektrotechnische installaties te allen tijde van de hoogste kwaliteit en zekerheid zijn?  Dan is deze rol er eentje waar je zeker meer over moet horen!

Wat neem jij mee?

Als Beheerstechnicus Elektrotechniek bij speel je een cruciale rol in het waarborgen van de optimale werking en betrouwbaarheid van elektrotechnische installaties in de culturele sector. Je bent operationeel en technisch verantwoordelijk voor alle activiteiten binnen het onderhoudscontract bij de opdrachtgevers.

je bent verantwoordelijk voor perfect werkende installaties op klantlocaties. Je helpt klanten voldoen aan wettelijke verplichtingen en zoekt naar duurzame en efficiënte oplossingen. Daarnaast begeleid je onderaannemers, monteurs en pak je onderhoud en storingen grondig aan. Samen met je collega’s lever je waardevolle technische oplossingen.

Jouw taken omvatten onder andere:

  • Uitvoeren van preventief en correctief onderhoud aan elektrotechnische installaties in de culturele sector;
  • Analyseren en oplossen van storingen en technische vraagstukken;
  • Opstellen van onderhoudsplannen en rapportages;
  • Coördineren van werkzaamheden met betrekking tot het onderhoudscontract;
  • Samenwerken met collega’s en klanten om optimale technische oplossingen te realiseren;
  • Zorg dragen voor een veilige en efficiënte werkomgeving.

Wat ga je doen?


Wat neem jij mee?


Maar wat hebben wij dan te bieden?

Werk je voor VitalSelect dan heb je niet alleen collega’s bij de opdrachtgever, er staat namelijk een heel team van professionals om je heen die elke dag aan het werk zijn via VitalSelect op de diverse opdrachten van onze relaties. Die groep collega’s zie je natuurlijk niet dagelijks maar contact houden is makkelijk, niet alleen organiseren we daar borrels en bijeenkomsten voor, maar je kunt iedereen gemakkelijk bereiken via onze eigen VitalSelect App.

VitalSelect snapt dat de rol van Beheerstechnicus Elektrotechniek er één is die veel van je gaat vragen en dat je daar voor moet worden beloond. Maar voordat we naar de cijfers gaan, willen we je eerst meenemen waar “Vitaliteit” bij VitalSelect voor staat. Jij krijgt van ons de belofte dat wij jou voorzien van uitdagende projecten, persoonlijke begeleiding, naast een persoonlijk opleidingsbudget tevens onbeperkt toegang tot Goodhabitz om jezelf te ontwikkelen, de mogelijkheid om flexibel te werken, waar nodig voorzien wij in een thuiswerkplek en korting op sporten!

En dan nu je arbeidsvoorwaarden:

• Een goed salaris tot € 3844 bruto per maand op basis van je kennis en ervaring;
• Opleidingsbudget € 1500,- per jaar;
• De mogelijkheid tot een auto of een onkostenvergoeding;
• Begeleiding op maat door Menno Markus.

Meer informatie

Menno Markus +31 (0) 20 – 6656430

Inlichtingen / Sollicitatie

Menno Markus +31 (0) 20 – 6656430