Adviseur Installaties (E)

Als Adviseur Installaties zorg jij dagelijks voor de bedrijfszekerheid en veiligheid van de installaties op verschillende locaties door heel Nederland. Je werkplek zal Utrecht zijn vanuit daar bezoek je de verschillende locaties. Jij bent de spil in alle activiteiten die in het MJOP en onderhoudsjaarplan staan opgenomen als het aankomt op de E installaties.

Wat neem jij mee?

Je hebt een afgeronde opleiding Elektrotechniek. Je hebt ervaring opgedaan die aansluit bij deze vacature, bijvoorbeeld als werkvoorbereider of projectleider in de utiliteitsbouw op het gebied van installatietechniek.
De opdrachtgever werkt landelijk en heeft veel vastgoed in beheer met een publieke functie. Je komt dan ook op veel verschillende locaties die ieder weer een eigen punt van aandacht nodig hebben. Je komt te werken in een team met meerdere collega’s uit hetzelfde vakgebied, maar ook met de vakdisciplines Werktuigbouwkunde en Bouwkunde.

Wat ga je doen? Om alles goed te laten verlopen in de gebouwen, zorg je dat alle installaties veilig en goed werken. Jij bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van de regelmatige inspecties op de locaties binnen het aan jou toegewezen gebied. Je zorgt voor goed onderhoud en regelt dat er herstelwerkzaamheden worden uitgevoerd. Een veilige omgeving voor alle gebruikers, daar ga jij voor.

* Zorgen dat alle installaties zo goed mogelijk functioneren.
* Eerstelijns onderhoud vanuit het onderhoudsjaarplan, zoals de periodieke inspecties, het periodiek testen van installaties en het verhelpen van kleine storingen.
* Begeleiden van de leverancier op de controle specialistische en/of grootonderhoudsactiviteiten die worden uitgevoerd vanuit het planningsprogramma.
* Opvragen en controleren van offertes en het verwerken van gegevens in het gebouwbeheersysteem.
* Adviseren van collega’s en opdrachtgevers over technisch beheer en onderhoud en toekomstige beheerbaarheid van het vastgoed in jouw portefeuille.
* Het kunnen uitvoeren van de rol als Installatieverantwoordelijke Elektra
* Adviseren en helpen van de storingsorganisatie en het adviseren bij nieuw- en verbouwprojecten.
* Plannen, inkopen en realiseren van de jaarlijkse onderhoudswerkzaamheden aan stations en objecten en het verwerken van de onderhoudsbehoefte in een meerjarenonderhoudsplan (MJOP).

Kortom het betreft een afwisselende baan, je komt op veel plekken en je kunt ook deels vanuit huis werken.

Maar wat hebben wij dan te bieden?

Werk je voor VitalSelect dan heb je niet alleen collega’s op de projecten waar jij verantwoordelijk voor bent, er staat een heel team van professionals om je heen die elke dag aan het werk zijn via VitalSelect op de diverse opdrachten van onze relaties. Die groep collegae zie je natuurlijk niet dagelijks maar contact houden is makkelijk, niet alleen organiseren wij daar borrels en bijeenkomsten voor, maar je kan iedereen gemakkelijk bereiken via onze eigen app.

Ja en natuurlijk word je goed beloond, maar voordat we naar de cijfers gaan willen wij je eerst meenemen naar daar waar “Vitaliteit” bij VitalSelect voor staat.

Jij krijgt van ons de belofte dat wij jou voorzien van uitdagende projecten, persoonlijke begeleiding en naast een persoonlijk opleidingsbudget tevens onbeperkt toegang tot Goodhabitz dit zodat jij jezelf kan blijven ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak. Ook snappen wij dat je thuis ook nog een leven hebt en daar waar mogelijk kijken wij altijd naar de mogelijkheid om flexibel te werken.

• Het salaris is afhankelijk van je ervaring en is tussen de €. 3.250,- en €. 5.800,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek;
• een persoonlijk opleidingsbudget;
• een persoonlijk vervoersbudget
• een vast contract;
• begeleiding/coaching op maat.

Meer informatie

Gerben Bakker 
06-29379333
gerben.bakker@vitalselect.nl

Inlichtingen / Sollicitatie

Gerben Bakker 
06-29379333
gerben.bakker@vitalselect.nl