Adviseur Bouwkundig Onderhoud

MJOP, NEN 2767, RVB Boei…ben jij een professional in het bouwkundig onderhoud dan zal dit niet onbekend klinken en dan kan deze rol zomaar een leuke stap zijn voor je! Meer weten, lees verder..

Wat neem jij mee?

Jij gaat samen met een team van technisch adviseurs, denk aan bouwkundigen, elektrotechneuten en werktuigbouwkundigen, werken aan het onderhoud van een vastgoedportefeuille met meer dan 600 objecten. De objecten waar je mee te maken gaat krijgen zijn over het algemeen op bijzondere binnenstedelijke locaties, erg gaaf maar ook bijzonder uitdagend. Vooral omdat veel van de objecten een publieke functie hebben en 24h per dag in gebruik zijn. Dit maakt dat je niet alleen verstand van techniek moet hebben maar ook moet nadenken over zaken als bereikbaarheid, veiligheid en toegankelijkheid.

Vanuit het bestaande meerjarenonderhoudsplan zie je de projecten op je af komen en ga je vervolgens onderzoeken of hetgeen wat volgens de planning moet gebeuren ook echt noodzakelijk is om te vervangen/vernieuwen. Dit doe je veelal door op locatie te controleren wat de technische staat is van het aangewezen onderdeel. Mocht de conclusie zijn dat het onderdeel daadwerkelijk moet worden opgeknapt of vervangen dan ga je mbv externe partijen een begroting opstellen. Deze begroting leg je naast het al gereserveerde budget in het meerjarenonderhoudsplan en wijkt dit niet te veel af dan geef je opdracht en begeleid je de voorbereiding en uitvoering van de projecten. Blijkt dat de investering hoger ligt dan het gereserveerde budget dan zorg je voor een rapportage met onderbouwing die je moet verdedigen bij de regiodirectie. 

Maar wat hebben wij dan te bieden?

Werk je bij VitalSelect dan heb je niet alleen collega’s bij de opdrachtgever, er staat namelijk een heel team van professionals om je heen die elke dag aan het werk zijn via VitalSelect op de diverse opdrachten van onze relaties. Die groep collega’s zie je natuurlijk niet dagelijks maar contact houden is makkelijk, niet alleen organiseren wij daar borrels en bijeenkomsten voor maar je kan iedereen gemakkelijk bereiken via onze eigen VitalSelect App.
Ga je voor VitalSelect aan de slag als Adviseur Bouwkundig Onderhoud dan weten wij dat dit veel van jou gaat vragen en dat je daar voor moet worden beloond. Maar voordat we naar de cijfers gaan, willen we je eerst meenemen waar “Vitaliteit” bij VitalSelect voor staat. Jij krijgt van ons de belofte dat wij jou voorzien van uitdagende projecten, persoonlijke begeleiding, naast een persoonlijk opleidingsbudget tevens onbeperkt toegang tot Goodhabitz om jezelf te ontwikkelen, de mogelijkheid om flexibel te werken, waar nodig voorzien wij in een thuiswerkplek en korting op sporten!

En dan nu je arbeidsvoorwaarden:
– Een goed salaris tot € 4.800,- bruto per maand op basis van je kennis en ervaring;
– Opleidingsbudget € 1.500,- per jaar;
– Een persoonlijk vervoersbudget;
– Begeleiding/coaching op maat.


Meer informatie

Gerben Bakker
06-293679333

Inlichtingen / Sollicitatie

Gerben Bakker
06-293679333