Aankomend Projectleider Klaver Klimaattechniek

uur

Binnen deze functie krijg jij de kans om de stap te maken naar Projectleider. Dit onder begeleiding van een ervaren projectmanager. Binnen Klaver Klimaattechniek sta je er absoluut niet alleen voor! 

Wat neem jij mee?

Ben je al een tijdje werkzaam als Werkvoorbereider of Projectcoördinator en wil jij binnenkort de stap gaan maken naar Projectleider? Dan zou dit wel eens erg interessant voor je kunnen zijn. Klaver Klimaattechniek is namelijk op zoek naar een Werkvoorbereider met een aantal jaren relevante werkervaring die uiteindelijk projecten onder handen gaat nemen en ervoor gaat zorgen dat deze op de gewenste manier opgeleverd worden. Binnen deze rol ondersteun je de Projectleider bij projecten in de utiliteitsbouw (Scholen, Appartement complexen, Ziekenhuizen, Brandweerkazernes etc.). Je wordt verantwoordelijk voor het werktuigbouwkundige deel van de uitvoering van projecten.

 

De stap naar projectleider is er eentje die je geleidelijk binnen het bedrijf gaat maken, hier ga je dan ook intern in begeleid worden door een ervaren projectmanager. Jouw werkzaamheden betreffen o.a. materialen bestellen, planningen maken, het opstellen van werkbegrotingen, mee naar bouwvergaderingen met de projectleider en je zorgt ervoor dat het project uiteindelijk volgens, in overeenstemming met die werkbegroting en de opgestelde planning gerealiseerd wordt. Daarnaast heb je afstemming met de leveranciers/ co-makers en ben je al betrokken bij het coördineren van het project.

 

Binnen Klaver Klimaattechniek sta je er absoluut niet alleen voor! Wanneer je op het kantoor komt voel je gelijk de informele werksfeer waarbij iedereen klaar staat voor elkaar. De organisatie ademt klimaattechniek en heeft een leuke dynamische mix van jong talent en ervaren professionals. Het kantoor van Klaver Klimaattechniek bevindt zich in Obdam en is onderdeel van de Klaver Giant groep waar meer dan 450 collega’s samen met jou aan de meest uiteenlopende projecten werken.

Spreekt deze rol jou aan? En denk jij dat je de juiste persoon bent voor deze positie? Dan gaan wij graag het gesprek met je aan!

Maar wat hebben wij dan te bieden?

VitalSelect verzorgt de werving voor deze vacature. Wij voeren dan ook de eerste gesprekken en tijdens dit gesprek geven we je alle informatie over de functie, de verwachtingen en de mogelijkheden. Ben je na dit gesprek nog steeds enthousiast dan zorgen we voor de juiste introductie binnen Klaver Klimaattechniek zodat je snel met de uitdagende projecten aan de slag kan.

 

Het eerste jaar ga je via VitalSelect aan de slag. In deze periode staat VitalSelect je bij met coaching en eventuele verdere opleiding. Na dit jaar treed je in dienst bij Klaver Klimaattechniek. VitalSelect snapt dat de rol van (aankomend) Projectleider bij Klaver Klimaattechniek er één is die veel van jou gaat vragen en dat je daarvoor moet worden beloond. Maar voordat we naar de cijfers gaan, willen we je eerst meenemen waar “Vitaliteit” bij VitalSelect voor staat.

 

 

Jij krijgt van VitalSelect de belofte dat we jou voorzien van persoonlijke begeleiding en een persoonlijk opleidingsbudget. Tevens krijg je onbeperkt toegang tot Goodhabitz om jezelf verder te ontwikkelen. Daarnaast hechten wij, net als Klaver Klimaattechniek, veel waarde aan een gezonde balans in werk en privé. Wil je na een drukke dag werken alles van je afgooien in de sportschool, via VitalSelect krijg je korting op je abonnement!

 

 

En dan nu je arbeidsvoorwaarden:

    •  Een goed salaris tot € 4.500,- bruto per maand (40 uur per week) op basis van je kennis en ervaring;
    •  VitalSelect opleidingsbudget € 1500,- per jaar;
    •  Auto van de zaak;
    •  Begeleiding op maat.

Meer informatie

Stefan van der Velden +31 (0) 20 – 6656430
+31 6 19292611

Inlichtingen / Sollicitatie

Stefan van der Velden +31 (0) 20 – 6656430
+31 6 19292611