Vacatures

Engineer E

Stap in de wereld van energie-innovatie en geef je passie voor verandering de ruimte die het verdient! Bij dit familiebedrijf in het schilderachtige oosten van het land staat de deur open voor een energieke professional zoals jij. Hier krijg je niet alleen de kans om een actieve rol te spelen in de boeiende energietransitie, maar ook de vrijheid om jouw eigen stempel te drukken op de toekomst.

Meer lezen...

Werkvoorbereider Warmtepompen – Noord

Deze installateur begrijpt wat het belang van een goede werk-privébalans is. zij geloven dat qualitytime met je dierbaren essentieel is voor werkgeluk. Als je verlangt naar meer tijd met je naasten en zoekt naar een werkplek waar je die balans kunt vinden, dan is dit familiebedrijf misschien wel de ideale plek voor jou. Samen zijn wij ervan overtuigd dat een prettige balans de sleutel is tot succes en werkgeluk.

Meer lezen...

Werkvoorbereider W

Welkom in de wereld van installatietechniek, waar spannende uitdagingen op je wachten en jij een belangrijke schakel bent in het projectteam! Bereid je voor om te werken aan een breed scala projecten die je hart sneller laten kloppen. Van grote gebouwen tot moderne ziekenhuizen, glinsterende datacenters tot mysterieuze laboratoria, en energieprojecten die onze toekomst verlichten. Duik in deze magische omgeving en opwindende omgeving die je vaardigheden laten schitteren als nooit tevoren!

Meer lezen...